perjantai 13. syyskuuta 2013

Shoe mania!

New shoes.

Shoppailu piristää aina kummasti! Eilen tuli laitettua tilaukseen
muutamatkin erilaiset kengät, toiset synttäripartyihin ja toiset
arkeen. :) Huomasin, että Brandoksella sattui olemaan tosi hyvät
valikoimat taas kerran. 


Ostin Betsey Johnson -merkkiset nahkanilkkurit, koska ne vain huusivat mun nimeä! 

Kenkiähän meillä naisilla ei voi koskaan olla liikaa! ;)

Betsey Johnson: TippsToiset kengät onkin sitten vähän erilaiset, kuun lopussa juhlittavia 22-vuotissynttäreitä varten (Apua, oon ikuisesti 20v tästä eteenpäin). Aiheena on naamiaiset ja ajattelin, että aiheeksi otan vähän enemmän glamourimman Hiphop-mimmin!

Kenkien lisäksi asusteeksi kuuluu tietenkin pinkki lippis, isot pyöreät korvarenkaat, hiphopimpi toppi ja asennetta! Huh, niistä bileistä tulee siistit!

Wildflower: Crazy Silver by Kenza


Toppi: Gina Tricot


Huikeaa viikonloppua jokaiselle! Itekin pääsee huomenna 
heittämään vapaalle kun työt on ohi, tiedossa hiukan isommat kekkerit 
ihanien ihmisten kera.  <3
xoxo - J. Elisabeth

2 kommenttia:

  1. Onnea blogin johdosta! seuraava iso juttu on hommata ympärille lukijat ja yhteistyökumppanit, alussa nämä tyrkyttävät täältä ostin kenkäni kun halvalla sain eivät vain tuo hyvää kuvaa blogille! Mainontahan kuuluu blogin kuvaam vasta kun olet tehnyt yhteistyösopimuksen kyseisten sivustojen kanssa ja saat mainosclikit itsellesi. Nythän teet niin sanotusti isoa palvelusta kyseisille sivuille kun ilmaiseksi mainostat sivustoja! :) suomessakin on monts hyvää nettisivua mistä voit hakea yhteistyökumppanuutta! Muista panosta blogin ulkonäköön , kuvien muokkaukseen ja laatuun! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti palautteesta ja vinkeistä! Ne ovat aina tervetulleita! Tosiaan blogimaailma on täysin vierasta aluetta vielä ja tässä vasta harjoitellaan sen toteuttamista. :)

    VastaaPoista