perjantai 11. lokakuuta 2013

Moments.

Moikka taas!


Taas se on viimein täällä, ihana perjantai! Kiva viikko takana mutta niin on kiva viikonloppu edessäkin. :) Tänään avopuolisoni Tomin pikkuveljeä vahtimaan ja saa nähdä mitä kaikkea hauskaa puuhaa me keksitään. Aina ei oikein muista arvostaa niitä pieniä hetkiä, joita saa nauttia pienien ihmisten ja suurienkin kanssa. Pitää aina välillä muistuttaa itselleenkin että hei C'moon me eletään täällä vain kerran!

Laihduttamisen jälkeen kaikkien uusien vaatteiden ostaminen olis kamalan kallista, joten nytkin kävin tällä viikolla ystäväni luona ostamassa vaatteita. Kierrättäminen kavereiden kesken on niin kiva tapa saada uusia vaatteita halvalla, moni kun meistä käyttää joitakin vaatteitaan vain kerran. Itsekin lukeudun välillä tähän joukkoon.. :D Mukaan tarttui kuitenkin taas paljon paitoja, niitä tarvittiinkin! :)

Ihania löytöjä!
Tällä viikolla en oikein ole mitään ihmeitä saanut aikaiseksi, kodin siivoamisen ja töiden lisäksi. Postissa tuli kaksi takkia, jotka oli ihan täydellisiä! Niistä kuvia sitten myöhemmin. :)

Tässä myös tältä viikolta muutama asukuva! Jotenkin tällä viikolla ollut taas kamalan reipas ja jaksanut laittautua aamuisin, välillä se on vaan vähän sinne päin. :D Ehkä motivaatiota on lisännyt myös ne uudet vaatteetkin. ;)

Paita / Topshop
Farkut / Dr. Denim
Kello / Focus

Kello / Focus
Rannekoru / Tilaajalahja Cosmolta 

Toppi / H&M
Kaulakoru / Cubus
Farkut / Dr. Denim

Tein myös piitkästä aikaa mokkapaloja tällä viikolla! Leipominen on aina ollut hauskaa puuhaa, mutta "kiireiden" takia on taas jäänyt. Ja maistajien mukaan mokkapalat olivat herkullisia! (Ehkä mulla siis on jotakin toivoa..)

Mokkapalat ja suklaanougat-kuorrute.
Perjantai aamun kaakaohetki.
Superia viikonloppua kaikille! Tänne Lahden suuntaan se on luvannut onneksi aurinkoakin, ei tartte olla sisällä, ihanaa!

"Hope your weekend rock's!"

xoxo - J. Elisabeth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti