torstai 31. lokakuuta 2013

Happy Halloween!!

Moikka!

Vika päivä marraskuuta ja enää ei oo kauan aikaa jouluun! Huippua! Tää kuukausi on mennyt niin hurjaa vauhtia eteenpäin että meinannut mennä itseltäkin ihan ohi. No ei nyt sentään, mutta kamalasti on puuhaa ollut! :) Tänä vuonna ei toi Halloween kyllä itellä mitenkään näy, monilla tiedossa karmaisevia juhlia ja muuta, mutta ite varmaan kaivan sen naamarin vasta sitten vappuna. :D

Viime viikonloppuna otettiin laatuaikaa Essin kanssa. Aloitettiin päivä menemällä lounaalle kiinalaiseen ravintolaan. Sen jälkeen siirryttiin shoppailemaan ja  lopuksi kateltiin leffaa ja vietettiin pyjamat päällä iltaa meillä. Oli kyllä niin hauskaa taas kerran! :D Välillä pitää ihan vuorokausi ottaa sitä ystäväaikaa useamminkin! <3

Tytöt liikenteessä!
Omnom, sushia!
Tällä viikolla menny aika lähinnä töissä, kuusi päivää töitä putkeen ja huomisen jälkeen koittaa kahden päivän vapaat, odotan niitä niiin paljon! Jos sää sallii niin lähdetään Kouvolaan Repovedelle Tomin kanssa vaeltamaan, toivotaan siis että sää suosii! :)

Workwork!
Tällä viikolla ostin mm. uuden pikkulaukun ja nilkkurit, tähtikuvioisen neulepaidan, lisäksi mukaan tarttui kaksi kaulakorua, ihana muhkea huivi ja uusi mekko. Vähän täytyy aina itteään hemmotella.
Tässä pari kuvaa shoppailusaldosta, lisää kuvia laittelen myöhemmin! (:Viikonlopun jälkeen palataan asiaan! Katsotaan mitä kaikkea me nyt keksitään sitten viikonlopuksi, huomenna ainakin vapaiden kunniaksi ulos syömään Tomin kanssa. Olen onnellinen kun omistan tuollaisen miehen. :)

Rakkaus <3
Ihanaa viikonloppua teille kaikille!! 

"One day, someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else." <3

Xoxo - J. Elisabeth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti