torstai 7. marraskuuta 2013

Don't overthink, just let it go!

Aurinkoista aamua ainakin täältä Lahdesta!

Tänään on vapaapäivä ja tein juuri ekaa kertaa suklaamuffinsseja, eikö se niin ole että ei se näkö vaan se maku? Ainakin niiden suhteen, no ens kerralla osaan tehdä kuorrutteen paremmin. Tämä viikko on kulunut shoppaillessa, joululahjoja ostellessa (kyllä, luit oikein), iskälle lahjaa miettiessä, lenkkeillessä, kokkaillessa ja ihan vaan nautiskellessa. :)

Ihastuin tähän runsaaseen H&M huiviin :)

Christmas gifts!! 

Sori kuvanlaatu, iskälle lämpöstä päälle!<3

Viime viikonloppuna olimme Tomin vanhemmilla ja kasassa oli koko perhe. Oli mukava pelata Aliasta ja viettää aikaa yhdessä. Nykyään tuntuu, että kaikilla on aina kiire jonnekin eikä jää aikaa arvostaa niitä läheisiään tarpeeksi. Pitäisi vaan oppia tästäkin ite paremmin.. :) Lisäksi kävimme perjantaina "treffeillä" syömässä Amarillossa Lahdessa Tomin kanssa.

Hemmoteltavana <3
Huomasin viime viikolla hiukan kyllästyväni jo lyhyisiin hiuksiin. Tykkään kyllä uudesta hiustyylistäni, mutta onneksi on vielä tallessa klipsipidennykset, niin saa vähän vaihtelevuutta hiuksiin ja mielenkiinto pysyy niiden laittamiseen. :) 


Nyt on aika suunnata mummolaan ja viedä suklaamuffinsseja tuliaiseksi! Ja ehkä siitä riittää iskällekin! Ja illalla Essin kanssa lenkille (hiihtokauden tulo lähenee jo! Jeee!) Ciao!

Remember, "Life's a climb, but the view is great."

xoxo - J. Elisabeth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti