sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Today's surprise; Milano next September!!

Hellou!

& Hyvää Isänpäivää! Tänään on juhlittu sukulaisilla isänpäivää, ja paras isänpäivälahja iskälle varmaan olikin se, kun olin läsnä. <3 Vuosiin ei olla oltu isänpäivänä yhdessä, joten tämä päivä oli todellakin spesiaali. Lahjakin tuli heti käyttöön ja taisi olla mieluinen. :)


Sain myös tuliaisia Espanjan Barcelonasta, pyysin iskältä yhtä korua, mutta sainkin neljä kaulakorua, rannekorun ja jääkaappiklipsin. Taisi tää lahjojen jako mennä vähän toisin päin? :D
Tämän päivän kohokohta oli kyllä se, että matka Milanoon varmistui!! Eli ensi syyskuussa lähdetään viikoksi Italiaan Milanoon shoppailemaan ja Monzaan katsomaan formuloita kolmen päivän passilla!! Meitä lähtee isompi seurue, ja matkasta tulee varmasti huikea! En malta odottaa. 
Italiassa ei ollakaan Tomin kanssa vielä kumpikaan käyty. Ja parasta on että Milano on tunnetusti "muodin mekka", eli ei kun shoppailusaldoa kerryttämään kun aikaakin kunnolla on. ;)

Can't wait Milano!

Kohta lähdetään leffaan Tomin kanssa katsomaan Leijonasydän -nimistä elokuvaa, saa nähä onko Dome Karukoski onnistunut tälläkin kertaa. Leffaherkut ei ainakaan ikinä petä odotuksia!! ;D Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

"Travel is the only thing you buy that makes you richer!"

xoxo - J. Elisabeth


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti