tiistai 12. marraskuuta 2013

Behind blue eyes

Heipähei!

Tänään tuli postissa viime postauksessa mainitsemani ruskeat piilarit. Lisäksi tuli myös "brilliant blue" -väriset ja ne on aivan ihanat!! :D  Alla näkyy vähän väriä, ihanan kirkkaan siniset. :) Näitä täytyy tilata myös jatkossakin.


Tämän viikon lauantaina ollaan lähdössä mimmiporukalla laivalle. Viime kerrasta onkin jo melko kauan aikaa, ihana viettää tyttöjen kanssa laatuaikaa! Hyvässä seurassa ei voi tylsää olla etenkään laivalla. :) 

Tänään oli iltavuoro ja duunipalaveri vielä sen jälkeen, ihan puhkipoikki olo.. Kummasti nää päivät niin heittelee, että välillä jaksaa tehdä vaikka mitä ja käydä lenkillä jne. Välillä taas duunin jälkeen menee kotiin ja sohvalla lepäillessä meneekin loppuilta. No, ehkä se on vaan merkki että välillä täytyy huilatakin! :D

Tässä muutama asukuva tältä viikolta! :)


Tänään mulla oli päällä Tommy Hilfigerin kauluspaita ja mustat farkut, lisäksi laitoin iskän antamat kaulakorut kaulaan. Aika rento lookki siis oli, silmät meikkasin vaan melko vahvasti. :)


Eilen oli hiukan lämpösempi päivä, tarkeni lähteä ulos ihan nahkatakilla ja paksulla kaulahuivilla, tänään sitten tarvitsikin jo toppatakkia. Näistä säistä ei kyllä koskaan tiedä... :D


Ranteissa mulla tosiaan on kaksi tatskaa, toisessa lukaa "No Lies" ja toisessa "Just Love". Kiva aina muistaa, että ne toimii vähän niin kuin koristeena mun ranteissa, ja en kyllä tosiaan kadu, että ne vuos sitten otin. Tykkään niistä niiiin paljon!! Ja niiden sanoma koskee niin montaa eri asiaa.. 


Hope you liked it!! Muistakaa klikata tuosta Liity jäseneksi -painikkeesta ja liity lukijakseni! <3

"No act of kindness, no matter how small, is ever wasted."

xoxo - J. Elisabeth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti