tiistai 15. lokakuuta 2013

New Hairstyle!

Moikka vaan kaikille!

Eilen tein viimein sen, mikä mielessä on ollut jo pidemmän aikaa; nimittäin hiusten leikkaaminen. Tosin viime viikolla vasta päätin, että haluun juuri tällaiset! Ja muutos oli mulle ainakin melko radikaali. Suurkiitokset tästä kuuluu Emmalle, joka leikkasi juuri sellaiset kun olin ajatellutkin! :) Tässä vähän kuvaa nyt sitten, ennen ja jälkeen!

Ennen.

Jälkeen.
Oon ihan innoissani nyt kun hiukset on kunnossa! Tänä vuonna on tullut pidettyä kunnostaan ja itestään muuten huolta, mutta liian vähälle huomiolle on jäänyt hiukset, kynnet ja ripset! Tähän ajattelin tehdä seuraavan ryhtiliikkeeni. :) Mulla tosiaan on melko voimakas luonnonkihara ja latvat oli niin kuluneet ja huonossa hapessa, että tää leikkaaminen tekee vaan hyvää! Ja takaisinhan ne hiukset kuitenkin kasvaa. ;)

Eilen kävin myös hakemassa Pelicans-Tappara -otteluun liput. Tää yllätys meni kyllä nappiin, Tomi ei arvannut että mennään illalla matsiin, kunnes annoin ne sille käteen kun käytiin yhdessä syömässä. Mission compleeted! Jännitystä ei kyllä illan matsista puuttunut, ja ekassa erässä ei tullut yhtään maalia! Tokassa erässä Tappara teki maalin ja Pelicans tasotti vasta kolmannessa erässä kun oli vaan kaksi sekuntia jäljellä!! Harmi kun hävis sitten kuitenkin jatkoajalla. Vuosia sitten käynyt ite viimeks kattomassa lätkää ja oli kyllä kivaa, mäki innostuin huutelemaan muiden mukana! :DVuokrattiin myös pari uutta leffaa Makuunista, Spring Breakers ja Hangover 3. Eka leffa oli aikamoinen pettymys, enkä oikein tajunnut koko leffan ideaa.. Hangover 3 käytiin katsomassa leffassakin ja se on kyllä hyvä, lopputeksteissä näytettiin jotakin sellaista, mitä ei leffateatterissa näkynyt! Tää sai jännäämään, että voiskohan niitä tulla sittenkin vielä yks lisää?! Sen näkee sitten.


Siinäpä alkuviikko pähkinänkuoressa, ei muuta kuin kivaa viikonjatkoa jokaiselle! :)

"Nothing is impossible, the word itself says I'm possible."

xoxo - J. Elisabeth

2 kommenttia:

  1. Ihana tukka, näyttää tosi hyvältä! :) Oon itekin ajatellut joskus kokeilla ton tyylistä mallia, mutta vielä ei raaski leikata kun on vuosia kasvattanut ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, tuli paljo parempi ku mitä odotin! :) Nii no samaa ajattelin aluks, että ei raaski, mutta toisaalta tulee hiukset sit parempaa kuntoon mulla ainakin. Ja vaihtelu virkistää! ;D

    VastaaPoista